Batman - War on Crime - DC Comics - grote sc - 1e druk - Engelstalig

Goede staat
Stripwinkel Barabas organiseert een Engelstalige "comic + graphic novel veiling". In de veiling zitten kavels welke winkelnieuw zijn. Strips die al te lang op de planken liggen of waar we er teveel van hebben liggen, of gewoon omdat we nu tijd hebben om onze kelders en bakken te ordenen en op te ruimen. Soms zijn de strips met een kleine slijtage, van het vervoeren of van lichte sleet ontstaan van het halen uit onze bakken. Strips met grote schade worden voorzien van extra foto's en wordt de staat apart vermeld

Grote softcover in een goede staat - Binnenzijde van de cover met zilvervisjes schade - Bobbelig bij de rug door het dunne papier en de strakke verlijming.

De strips kunnen worden afgehaald of worden goed verpakt verzonden.

Fijne veiling en blijf gezond.
Stripwinkel Barabas
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 5,00
 
Biedgeschiedenis: