Georganiseerde veiling

Michel Vaillant, "De renbaan van de angst" - Lombard Collectie, HC, 1e druk (1961)

Zeer goede staat - met Kuifje's punten
Dit album verscheen als deel 59 in de Lombard Collectie. Het aangeboden exemplaar verkeert in prima staat. De rug is volledig en vertoont enkel aan de uiteinden heel geringe slijtage. De covers zijn fris van kleur. Frontcover met enkele rimpels in de toplaag (vermoedelijk een productiefoutje). Ook de randen van de covers zijn grotendeels erg mooi, met enkel op de tipjes van de hoeken beperkte slijtage. Het binnenwerk zit mooi vast in de band. De voorste schutbladen zijn gaaf, achteraan twee herstelde scheurtjes in het gedeelte op de binnenzijde van de backcover. Alle bladen van het binnenwerk zitten ook nog perfect vast in de naaidraad. Het album is geheel onbeschreven en de Kuifje's punten zijn nog aanwezig.

Verkoper

Nederland € 8,00
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 80,00
Uitgelicht komende veiling