Kuifje 2, "Kuifje in Amerika" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Goede staat
1e druk, dus o.a. met rode titel binnenin op de titelpagina.

De cover van het aangeboden exemplaar vertoont diverse lichte schaafplekjes, maar is toch nog vrij fris. Ook de backcover is wat geschaafd, vooral langs de linkerrand. Onderaan de backcover is tevens een klein, onopvallend rood streepje zichtbaar, maar verder is het album onbeschreven. De rug is compleet en vertoont eerder gering verlies aan rode kleur. De kopse randen zijn doorgaans licht geschaafd, met beperkt verlies van oppervlaktepapier en enkel op de hoekpunten wat zichtbaar bloot karton. Het binnenwerk zit nog mooi vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn ongeschonden. Klein stukje tape op de bladrand van blz 13/14. Op blz 11/12 werd een gelijkaardig stukje tape verwijderd en een scheurtje netjes verlijmd (beide zichtbaar op foto 10).

Verkoper

Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 201,00
Uitgelicht huidige veiling