Safari 1 t/m 23 - sc - 1e druk - complete serie - (1970-1974)

Wisselende staten - Willy Vandersteen - complete serie
Lot met de complete serie van Safari. Deel 1 t/m 23. Albums in overwegend redelijke tot redelijk goede staat, enkele albums hebben wat meer leessporen en slijtage. Vooral deel 1t/m 10 hebben de meeste sleet. Vier albums met naamsvermeldingen 9 (1x verwijderd met tip-ex), een pootloodprijsje is mogelijk en drie albums met prijsje in pen. Albums 21, 22 en 23 zijn zonder de stickers.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de feestdagen en de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 32,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling