Kuifje - De geheimzinnige ster - Hardcover - Eerste druk - (1947) - Houthoudend papier

Goede staat
Eerste uitgave in hardcover van uitgeverij Casterman. Dit betreft de zeldzame variant met houthoudend papier.

Het album kent goede covers met wat gebruikerssporen. De rug is nog in zeer behoorlijke staat met ietwat meer sleet tegen de rugtoppen. Randen en hoekjes met sleet. Binnenwerk: zo'n 8 bladen hebben onderaan 1 heel klein scheurtje van hooguit 1 cm (niet door tekst of tekeningen) Op bladzijde 2 een scheurtje van zo'n 6 cm, deze is aan één kant van de bladzijde heel netjes voorzien van een doorzichtig stukje tape. Het titelblad is bovenaan wat losgekomen van het schutblad maar heeft verder geen schade veroorzaakt.

Ter verduidelijking is het verschil tussen de houthoudende uitgave en de houtvrije uitgave geïllustreerd met 1 foto waarop zowel een album met houtvrij papier is te zien (De zeven kristallen bollen) als dit exemplaar (De geheimzinnige ster).

Verkoper

Nederland € 7,50
België € 7,50
Zendingen worden zowel vanuit België als Nederland gedaan. Opgegeven verzendkosten zijn inclusief een aangetekende zending. Ophalen is mogelijk op afspraak in Bergen op Zoom.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 750,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling