Robbedoes Album 31 - Dupuis, HC, 1e druk (1950)

Redelijke staat tot goede staat
Het album is volledig. Het bevat de weekbladen 510 t/m 522 uit 1950.

De rug is compleet, maar werd bovenaan wel een stukje netjes herlijmd. De frontcover is fris van kleur. Linksbovenaan kleeft echter een stukje transparante tape. Linksonder werd een stukje tape verwijderd, waardoor een kaal plekje is ontstaan. De witte backcover is licht beduimeld en vertoont tegen de rug aan wat verkleuring. Ook hier zijn twee kale plekjes zichtbaar. Binnenin op de voorste schutbladen kleven enkele stukjes transparante tape; nochtans vertoont het schutblad boven- en onderaan maar een stukje inscheuring. Ook achteraan werden op het schutblad enkele stukjes tape aangebracht, hoewel er achteraan geen sprake is van inscheuring. Ook elders in het album soms kleine onopvallende stukjes tape. Kruiswoorden veelal met porlood ingevuld.

Verkoper

Nederland € 8,25
België € 6,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 85,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling