Okay Album , complete reeks (6 delen) - Dupuis, sc, 1e druk (1979)

Wisselende staten - meestal goed tot zeer goed
Kavel omvat de complete 6-delige softcover-reeks. De staat van de albums varieert licht maar is algemeen gesproken goed tot zeer goed, behalve deel 5. Delen 1 t/m 5 met een stickertje van een boekhandel op de titelpagina. Deel 5 met een schaafplekje op de rug, de andere delen met een opvallend gave rug. Meestal strakke covers, met lichte wrijfsporen, maar deel 5 met iets stevigere wrijfsporen en daardoor wat kleruverlies. Delen 1, 2 en 4 met een potloodprijs op voor- en achterplat; delen 3 en 5 met potloodprijsje achterop; deel 6 onbeschreven. Het betreft volgende albums:

T1 Sammy, 'Deux histoires de gorilles': goede staat / BE;
T2 Les petits hommes, 'Alerte à Eslapion': goede staat / BE ;
T3 Caline et Callebas, 'Les Mousqetaires': goede staat / BE;
T4 Sandy et Hoppy, 'Koalas en péril': zeer goede staat / TBE;
T5 Les Krostons, 'La menace des Krostons': redelijke staat / état moyen;
T6 Isabelle, "Le tableau enchanté': zeer goede staat /TBE.

Verkoper

Nederland € 10,00
België € 7,50
Frankrijk € 20,00
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 32,00
 
Biedgeschiedenis:
Uitgelicht huidige veiling