Een nieuwe site... een nieuw begin!

Wat is er allemaal veranderd vanaf december 2015?

Zelf aanbieden op de veiling

Vanaf december 2015 is het veilingplatform opengesteld voor alle leden van Bobbedoes. Dit betekend dat u als gebruiker eenvoudig verkoper kunt worden en strips en stripgerelateerde zaken kunt aanbieden op de veiling. Met deze nieuwe functie kunt u op ieder gewenst moment kavels maken, én uw eigen startprijs en eindtijd bepalen.

Gewijzigd biedproces

Uw bod plaatst u met een autobod functie. Hierdoor kunt u zelf het maximum bepalen wat u op een kavel wenst te bieden. Het veilingsysteem zal uw bod automatisch ophogen bij biedingen van andere bieders tot uw maximum. Het autobod is alleen voor u zichtbaar. Uiteraard kunt u nog steeds eenvoudig het minimale verplichte biedbedrag plaatsen.

Georganiseerde veiling

De georganiseerde veiling van Bobbedoes is een periodieke veiling die bestaat uit een grote hoeveelheid bijzondere strips die worden geveild in één veiling. Dit betreft de veilingen die worden georganiseerd door Veilinghuis Bobbedoes in opdracht van belanghebbenden in combinatie met veilingen van alle geregistreerde verkopers. De beoordeling wordt gedaan door professionele veilingmeesters waardoor aanbieders genieten van speciale ondersteuning. De kavels worden extra gecontroleerd op juistheid en volledigheid van gegevens én van presentatie van de items. Alle geregistreerde gebruikers van Bobbedoes krijgen per e-mail een aankondiging van de veiling waardoor de veiling extra aandacht krijgt.

Kavels veilingmeester

Veilinghuis Bobbedoes blijft voorzien in veilingen van complete collecties en zeldzame stukken. U kunt nog steeds in Ossendrecht terecht voor het aanbieden van stukken voor onze speciale veilingen. Deze kavels ziet u in de veilingen terug onder Georganiseerde veiling, aangeboden door Veilinghuis Bobbedoes.

Categorieën

Om beter en sneller kavels te vinden die uw interesse kunnen hebben kunt u vanaf nu categorieën raadplegen in de veiling. Het raadplegen van deze categorieën bij veilingen van een verkoper zal zich beperken tot de categorieën bij die verkoper. Gebruik de Reset Filter knop om uw selecties ongedaan te maken.

Impressie van nieuwe pagina's