De Tien Geboden - Deel 2 - De fatwa - HC - Eerste druk - 2001

Quasi nieuwstaat
Heeft géén potloodprijsje of prijssticker

Scenario: Frank Giroud
Tekeningen: Giulio De Vita

Merwan en Aline houden van elkaar. Zij is danseres. Ze houdt van het leven, van feestvieren en reizen. Hij is Moslim en sinds enkele jaren actief lid van een fundamentalistische beweging. Op het Dare de l' Est komt het tot een breuk. Terwijl de jonge Noord-Afrikaan machteloos en vernederd toekijkt hoe zijn vriendin in de legendarische Orient-Express stapt, meent hij onder de reizigers de schrijver Halid Riza te herkennen, over wie een fatwa van twee miljoen dollar is uitgesproken.
Zonder nadenken gaat Merwan aan boord van de trein. Hij weet niet dat isch in de bagage van de romanschijver een geheimzinnig en vreeswekkend boek bevindt, dat zijn leven ingrijpend zal veranderen.

Verkoper

ILoveStrips

Nederland € 12,00
België € 8,00
Frankrijk € 18,00
Indien u meerdere items koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Prijs €10,00
Aangeboden 15-5-2020 09:32:59
Hoe kunt u dit bestellen?
Uitgelicht huidige veiling