Catalogus alle bestaande parodies, pastiches rond Hergé en Kuifje/Tintin RG

Nieuwstaat ev. met Ex-libris ( + € 10)
In dit stevig ingebonden en gekartonneerd boek zijn +- 500 albums en hun hernieuwde edities (1700 referenties), met meer dan 700 revues, magazines (en stripalbums waar er zich parodies in bevinden), meer dan 70 boeken (verhalen over kuifje/Tintin in teksten, geïllustreerd of niet), 100 diversen (postkaarten, affiches, tracts, cd, ... en meer) en +- 50 albums 'te verschijnen/à paraître' (of niet) in alle respectievelijke rubrieken.

Ieder 'item' is gekarakteriseerd door zijn cover (ook de re-edities met verschillende en andere covers), de teksten van auteurs, de anekdotes, de redenen van ontstaan en circonstencies en de inhoud van de verhalen. Er is ook steeds een tekening of plaat bijgevoegd. Iedere editie of verschijning is dan ook gereferenceerd in een tabel volgens de gekende gegevens en werden meestal nagekeken volgens het huis van uitgifte, drukkerij, de data van verschijningen, de karakteristieken van uitgeverij en de oplage.

400 pag. in kleur en op glanzend papier van +- 100 gr. met geïllustreerde schutbladen.
Formaat : A4; 21x30 en het boek weegt +- 1.4 kg!

Deze catalogus is in de Franse taal opgesteld

Verkoper

comteguy

Nederland € 17,00
België € 10,00
Frankrijk € 17,00
Voor deze verzendkost kunnen er 3 albums verzonden worden
Indien u meerdere items koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Prijs €33,00
Aangeboden 28-2-2019 18:19:50
Hoe kunt u dit bestellen?
Uitgelicht huidige veiling