Suske en Wiske - De Stoute steenezel - Originele pagina - P. Geerts - (1980).

Quasi nieuwstaat Formaat (46x33)
Heel leuke originele pagina/plaat in oostindische inkt uit het album De stoute steenezel. Album van Suske en Wiske van de hand van P. Geerts en uitgegeven in 1980.
Formaat van de pagina 46x33, in 2 delen

Album uit de glorietijd van de studio Vandersteen met Paul Geerts aan het roer. Een pareltje van een tekenaar op zijn best. Alle hoofdfiguren en Vitamintje komen prominent in beeld. Schitterende plaat.


Verzendingen enkel met track en trace als pakket en extra verzekering via PostNL. Potloodprijsje of prijsstickertje kunnen sporadisch voorkomen. Stel uw vragen voor het einde van de veiling. Meerdere aankopen kunnen bijna altijd (tot 20 kilogram) als 1 pakket worden verzonden. Foto's ter aanvulling van de beschrijving.

Verkoper

Nederland € 10,95
België € 9,95
Frankrijk € 14,00
Indien u meerdere items koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €1495,00
Aangeboden 13-7-2019 10:00:07
Hoe kunt u dit bestellen?
Uitgelicht huidige veiling