suske en wiske SOS kinderdorpen 6 delen NL Uitgave 6x (sc) 2016

Nieuwstaat incl. aankoopbrief
Als creatief eerbetoon aan Willy Vandersteen en zijn meest succesvolle reeks Suske en Wiske, schreven zes bekende Nederlanders een eigen Suske en Wiske-verhaal. Deze verhalen zijn vervolgens in beeld gebracht door bekende striptekenaars. Zo ontstonden er zes unieke Suske en Wiske-albums. Een belangrijk deel van de opbrengst komt ten goede aan SOS Kinderdorpen.

Guus Meeuwis, Wilfred Genee, Aaf Brandt Corstius, Carlo Boszhard, Esther Verhoef en Karin Amatmoekrim zijn degenen die ieder een verhaal bedachten. Geheel in het gedachtegoed van Willy Vandersteen en de Suske en Wiske-reeks, maar wel totaal met hun eigen fantasie.

De ervaren striptekenaars Gerben Valkema, Hanco Kolk, Gerard Leever, Eric Heuvel, Romano Molenaar en Michiel de Jong hebben allen nauw samengewerkt met de BN'ers om de teksten in stripplaatjes om te zetten.

Omdat Suske en Wiske overal in de wereld mensen en kinderen gaan helpen, wordt een aanzienlijk deel van de totale opbrengst aan hun partner, SOS Kinderdorpen, geschonken. Zonder liefde kan een kind niet groeien. Daar gelooft SOS Kinderdorpen voor 100% in. Al meer dan 65 jaar zorgen ze er wereldwijd voor dat kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle omgeving. Er zijn momenteel wereldwijd 555 SOS Kinderdorpen in 134 landen die opvang bieden aan kinderen die hun ouders verliezen en er alleen voor staan.

De collectie bestaat uit:
De grandioze gitaar Tekst: Guus Meeuwis. Tekeningen: Gerben Valkema
De charmante chirurg Tekst: Esther Verhoef. Tekeningen: Michiel de Jong
De irritante imitator Tekst: Carlo Boszhard. Tekeningen: Romano Molenaar
De pientere pop Tekst: Aaf Brandt Corstius. Tekeningen: Gerard Leever
De tollende toverkol Tekst:Karin Amatmoekrim. Tekeningen: Hanco Kolk
De schaal van moraal Tekst: Wilfred Genee. Tekeningen: Eric Heuvel

Verkoper

Sjonnie
Heinkenszand, NL
Nederland € 4,00
Indien u meerdere items koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €30,00
Aangeboden 27-7-2019 10:44:12
Hoe kunt u dit bestellen?
Uitgelicht huidige veiling