Ric Hochet - Piège de Ric Hochet TESTALBUM uit 1974

Zeer goede staat PROEFALBUM met witte tussenpagina's!
Dit album is niet het proefalbum in eerste druk, maar een proefalbum voor een latere druk (1974), maar ook nooit op de commerciële markt gekomen. Dergelijke albums tref je zelden aan.
Is zeer goed bewaard gebleven. Witte tussenpagina's werden tussen de andere geplaatst zodat de tekenaar her en der alternatieve teksten/ figuren erop tekenen tot hij/ zij tevreden was van het resultaat.
Verkoper
Nederland € 15,00
België € 7,50
Frankrijk € 15,00
Hallo iedereen Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn pagina! Ik probeer af en toe wat strips te koop te zetten en heb met name een grote passie voor de strips uit de Lombard-collectie, of andere reeksen uit die periode! Ik verzend mijn verkochte strips meestal de zaterdagvoormiddag en zorg steeds dat de verpakking optimaal is! Groeten Mathieu Parmentier
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Paypal
Advertentie afgelopen