Voges, Carol - 3 x Originele gouache - De Rose Panter uit 'De Rose Panter heeft geluk' in Lijst

Zeer goede staat
Formaat: lijst 61x 41
Carel Willem (Carol) Voges (Amsterdam, 19 juni 1925 - Laren, 9 januari 2001) was een bekende Nederlands illustrator, striptekenaar en schrijver.
Carol Voges begon zijn striploopbaan bij Joop Geesink.
Later bij de Toonder Studio's tekende hij onder andere mee aan de Tom Poes strips.
In de jaren 1980 maakte hij bekende en schitterende (full colour-)illustraties bij verhalen van De Rose Panter, typisch in de stijl die zo goed paste; bonte kleuren met een heerlijke snelheid en sfeer.
Verder tekende hij diverse andere stripverhalen voor Sjors, Donald Duck, Sesamstraat, Bobo, Okki, Taptoe en verschillende andere tijdschriften.

Deze prachtige, originele tekening maakte Carol Voges voor zijn beroemde serie over De Rose Panter. Het was dan ook niet voor niets het favoriete werk van Carol Voges zelf. Dat zie je terug in de zorg en toewijding waarmee de tekeningen zijn gemaakt.

Verkoper

Henkie333

Nederland € 4,35
België € 11,75
Frankrijk € 11,75
Ophalen in Den Haag is mogelijk Bij verzenden is dit zonder lijst.
Indien u meerdere items koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Prijs €300,00
Aangeboden 26-9-2019 12:58:42
Hoe kunt u dit bestellen?
Uitgelicht huidige veiling