Suske en Wiske zeefdruk

Zeer goede staat Genummerd (209/1000) + gesigneerd door Paul Geerts
Te koop vanwege stoppen van verzameling wegens verhuizing en gezin samenstelling, een zeefdruk van Suske en Wiske van Paul Geerts, zie foto's.

Deze is genummerd (209 van 1000 stuks), gesigneerd en professioneel ingelijst. De foto's zijn met een mobiel gemaakt en niet van de beste kwaliteit, maar de zeefdruk zelf is nog erg mooi. Uitgegeven ter gelegenheid van ptt post postzegeluitgave in 1997.

Ik woon in Elst (tussen Arnhem en Nijmegen), afhalen is hier mogelijk maar ik kan deze natuurlijk ook opsturen. Dat is alleen niet aan te raden gezien het risico, maar kan wel. Hierbij zijn de verzendkosten en risico voor de koper!

Zolang deze advertentie op internet staat, is deze nog te koop. Bij verkoop wordt deze advertentie direct verwijderd. Kijk voor meer aanbiedingen naar mijn andere advertenties en bespaar op verzending.

Verkoper

gideonjansen

Nederland € 895,00
Ik verzend het liefste met DHL incl thuis bezorgen en verzekerd, maar PostNL is ook mogelijk. Eventueel ook Kiala.
Indien u meerdere items koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant Paypal
Prijs €65,00
Aangeboden 29-5-2020 13:55:36
Hoe kunt u dit bestellen?
Uitgelicht huidige veiling